Skip to content

System Engineer

Nederland, Noord-Holland, AlkmaarHoofdkantoor

Functieomschrijving

Als Automation Engineer werk je met je collega’s (diverse engineer disciplines) aan onze superkritische watervergassers. Bij SCW werk je aan het totale traject: van het schrijven van automatische testscripts tot en met de daadwerkelijke realisatie / in bedrijfstelling van de fabriek. Op dit moment zoeken we duurzame ondersteuning voor toekomstige innovatieve projecten, zoals de aansturing van een nieuw type fabriek, het vervangen en centraliseren van de SCADA laag en het opzetten van een cybersecurity strategie.


Door onze innovatieve aanpak wordt jouw inbreng regelmatig op korte termijn geïmplementeerd in onze fabriek. Word jij uitzinnig bij de gedachte dat je met jouw baan een zichtbare bijdrage levert aan het bouwen van een innovatieve fabriek, waarmee we een daadwerkelijk verschil gaan maken in de energietransitie? Dan komen we heel graag met je in contact.SCW als werkgever

SCW ontwikkelt zich de komende jaren van een snel groeiende scaleup naar een nationaal en internationaal opererende organisatie; een cruciale fase waarin we ons laten leiden door onze kernwaarden: impact, samen, urgency to act en geloof in maakbaarheid van oplossingen. Wil jij samen met het team impact maken? Dit is wat je van ons mag verwachten:

  • Uitdagende en inspirerende werkomgeving waarin innovatie en duurzaamheid centraal staan;
  • Een rol waarin je kunt bijdragen aan ontwikkelingen die echt impact kunnen maken op klimaat en milieu;
  • Een positieve cultuur waarin drive, impact, oplossingsgerichtheid en ‘met elkaar’ leidende waarden zijn;
  • Een energiek team van collega’s met ruimte voor ontwikkeling;
  • Een innovatief arbeidsvoorwaardenpakket (app/mail mij gerust met vragen over het arbeidspakket).


Vereisten

Als teamplayer geniet je van werken in een multidisciplinair en internationaal team. Je hebt een actieve blik en flexibele houding. Voor zo goed mogelijke communicatie met jouw collega's en externe partijen is het nodig dat je Nederlandse spreekt en Engels spreekt. SCW is gevestigd in Alkmaar, het is belangrijk dat je hier ook dagelijks aanwezig kunt zijn. Daarnaast is het essentieel dat je minimaal een hbo-opleiding hebt afgerond en ervaring hebt met PLC’s, SCADA, het liefst aangevuld met andere systemen binnen het OT domein.


SCW is een informeel bedrijf. We maken graag tijd vrij om je te ontmoeten tijdens een kop koffie. Anniek, recruiter bij SCW maakt hier graag tijd voor. Makkelijkst is om te solliciteren via de sollicitatiebutton, wij nemen dan contact met jou op. Je ons ook bereiken via de whatsapp-button of via recruitment@scwsystems.com

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Vacatures

Inkoop medewerkerHoofdkantoor
System EngineerCLEANUP GAS, CO2 CLEANUP, Hoofdkantoor
TechnicusCLEANUP GAS, CO2 CLEANUP