Skip to content

Proces Operator Gas

Alkmaar, Noord-Holland, NederlandOperations GAS

Functieomschrijving

Wil jij binnen de energietransitie meewerken aan het ontwikkelen van groen gas? Dagelijks werken aan echte duurzame energie? Het aanboren van fossiele brandstoffen tot een minimum beperken? Dan dagen we je uit om samen impact te maken!


Jouw rol binnen SCW

In de rol van Proces Operator ben je onderdeel van het team Operators. Samen zorgen jullie ervoor dat de Demofabriek operationeel blijft. Momenteel werken we nog met een 24/5 ploegendienst, binnenkort gaan we over naar een 24/7 rooster. Je begint jouw ploeg met een wachtoverdracht, daarna loop je rondes, neem je samples, maak je analyses en voer je kleine reparaties uit. Natuurlijk leg je alles vast in een verslag en bespreek je opvallendheden met collega's.


Onze Demofabriek is uniek, wereldwijd zijn wij de eerste partij die op deze schaal Superkritische Water Vergassing inzetten voor de productie van circulair gas. Op dit moment werkt ons team aan de commissioning van de Demofabriek. Wanneer deze optimaal werkt, gaan we op meerdere locaties fabrieken bouwen in Nederland, Europa en wellicht nog veel verder. Doel is in 2025 minimaal 1 miljard mᶟ circulair gas te produceren.


SCW als werkgever

SCW ontwikkelt zich de komende jaren van een snel groeiende scale-up naar een nationaal en internationaal opererende organisatie; een noodzakelijke fase waarin we ons laten leiden door onze kernwaarden: impact, samen, urgency to act en geloof in maakbaarheid van oplossingen. Dit is wat je van ons mag verwachten:

  • Innovatie en duurzaamheid staan centraal;
  • Jouw rol draagt bij aan ontwikkelingen die echt impact gaan maken op klimaat en milieu;
  • We hebben een positieve cultuur waarin drive, impact, oplossingsgerichtheid en ‘met elkaar’ leidende waarden zijn;
  • Innovatie, leren en groei zijn ons fundament;
  • Naast een passend salaris op basis van jouw ervaring, 28 vakantiedagen, pensioenopbouw en een reiskostenvergoeding van € 0,21 ct/km hebben we een innovatief arbeidsvoorwaardenpakket wat past bij onze cultuur en groei.

Vereisten

  • Je beschikt over een MBO 3 of 4 kennis en ervaring richting (proces)techniek (bijvoorbeeld als procesoperator of monteur).
  • Je bezit je Vapro A en/of B
  • Je bent gestructureerd, maar gelijktijdig flexibel en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. 
  • Je houdt van een informele werksfeer en bent net zoals je collega’s sociaal en werkt goed in een team.
  • Ervaring in de olie en gasindustrie is een pré


of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar