Skip to content

Proces Operator CO2 CLEANUP

Alkmaar, Noord-Holland, NederlandOperations

Functieomschrijving

Ben jij een (ervaren) proces operator. En wil jij deel uitmaken van de energietransitie. Dan dagen we je uit om samen impact te maken!


Als Proces Operator maak je deel uit van een team van operators. Samen zorgen jullie ervoor dat de Demofabriek blijft draaien.


Dit is wat je van ons mag verwachten:

  • Innovatie en duurzaamheid staan centraal;
  • Jouw rol draagt bij aan ontwikkelingen die echt impact gaan maken op klimaat en milieu;
  • We hebben een positieve cultuur waarin drive, impact, oplossingsgerichtheid en ‘met elkaar’ leidende waarden zijn;
  • Innovatie, leren en groei zijn ons fundament;
  • Naast een passend salaris op basis van jouw ervaring, 28 vakantiedagen, pensioenopbouw en een reiskostenvergoeding van € 0,21 ct/km hebben we een innovatief arbeidsvoorwaardenpakket wat past bij onze cultuur en groei.

Werkzaamheden­­­­­

Je begint je dag met een wachtoverdracht, opereert diverse equipment (deels manueel, deels geautomatiseerd), loopt controle rondes, neemt samples, voert analyses uit en voert kleine reparaties uit. Uiteraard documenteer je alles in rapportages en bespreek je opvallende zaken met je collega's. De primaire verantwoordelijkheid is de veilige werking van de fabriek. Voor chemische processen gebruiken we sterke zuren en basen. Het is belangrijk dat je secuur te werk gaat, vragen stelt als dingen niet duidelijk zijn en informatie deelt met collega's als je iets bijzonders ziet. We zijn voortdurend aan het innoveren en veranderen; voel je vrij om je mening en ideeën te delen.

In het begin zal er gewerkt worden met dagdiensten, vanaf daar zullen we starten met 2 ploegen tot we uiteindelijk 5-ploegendiensten draaien.


SCW als werkgever

SCW ontwikkelt zich de komende jaren van een snel groeiende scale-up naar een nationaal en internationaal opererende organisatie; een noodzakelijke fase waarin we ons laten leiden door onze kernwaarden: impact, samen, urgency to act en geloof in maakbaarheid van oplossingen.

Vereisten

  • Je beschikt over MBO 3 of 4 met kennis en ervaring richting (proces)techniek (bijvoorbeeld als procesoperator of monteur).
  • Je bezit Vapro A en/of B
  • Je houdt van een informele werksfeer
  • Ervaring in de chemische industrie is een pré


Voel jij een match en wil je samen met ons impact maken? Dan maken we graag tijd vrij om je te ontmoeten tijdens een kop koffie. Solliciteren kan via de sollicitatiebutton of door contact op te nemen met George, Corporate Recruiter bij SCW, via 0617 74 4319 (ook via WhatsApp bereikbaar). We kijken uit naar jouw reactie!

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar