Skip to content

Proces Operator CO2 CLEANUP

Alkmaar, Noord-Holland, NederlandCO2 CLEANUP Operations

Functieomschrijving

Ben jij een (ervaren) proces operator. En wil jij deel uitmaken van de energietransitie. Dan dagen we je uit om samen impact te maken!Als Proces Operator maak je deel uit van een team van operators. Samen zorgen jullie ervoor dat de Demofabriek blijft draaien.

Onze CO2 CLEANUP fabriek staat nog in de steigers. De planning is dat deze eind Q2 2023 zal gaan draaien. Dit betekent voor jou dat je vanaf het begin betrokken wordt bij het CO2 CLEANUP project.


Werkzaamheden­­­­­

Je begint je dag met een wachtoverdracht, opereert diverse equipment (deels manueel, deels geautomatiseerd), loopt controle rondes, neemt samples, voert analyses uit en voert kleine reparaties uit. Uiteraard documenteer je alles in rapportages en bespreek je opvallende zaken met je collega's. De primaire verantwoordelijkheid is de veilige werking van de fabriek. Voor chemische processen gebruiken we sterke zuren en basen. Het is belangrijk dat je secuur te werk gaat, vragen stelt als dingen niet duidelijk zijn en informatie deelt met collega's als je iets bijzonders ziet. We zijn voortdurend aan het innoveren en veranderen; voel je vrij om je mening en ideeën te delen.

In het begin zal er gewerkt worden met dagdiensten, vanaf daar zullen we starten met 2 ploegen tot we uiteindelijk 5-ploegendiensten draaien.


SCW als werkgever

SCW ontwikkelt zich de komende jaren van een snel groeiende scale-up naar een nationaal en internationaal opererende organisatie; een noodzakelijke fase waarin we ons laten leiden door onze kernwaarden: impact, samen, urgency to act en geloof in maakbaarheid van oplossingen.


Dit is wat je van ons mag verwachten:

  • Innovatie en duurzaamheid staan centraal;
  • Jouw rol draagt bij aan ontwikkelingen die echt impact gaan maken op klimaat en milieu;
  • We hebben een positieve cultuur waarin drive, impact, oplossingsgerichtheid en ‘met elkaar’ leidende waarden zijn;
  • Innovatie, leren en groei zijn ons fundament;
  • Naast een passend salaris op basis van jouw ervaring, 28 vakantiedagen, pensioenopbouw en een reiskostenvergoeding van € 0,21 ct/km hebben we een innovatief arbeidsvoorwaardenpakket wat past bij onze cultuur en groei.Vereisten

  • Je beschikt over MBO 3 of 4 met kennis en ervaring richting (proces)techniek (bijvoorbeeld als procesoperator of monteur).
  • Je bezit Vapro A en/of B
  • Je houdt van een informele werksfeer
  • Ervaring in de chemische industrie is een pré


Kortom, een dynamische en afwisselende functie waarin je je kan ontplooien.

Mocht je nog vragen hebben over de vacature, arbeidsvoorwaarden of organisatie, dan kun je altijd contact opnemen via de mail (recruitment@scwsystems.com) of via de whatsapp knop onderaan de pagina.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar