Skip to content

Mechanical Engineer - WTB Engineer

Alkmaar, Noord-Holland, NederlandCO2 CLEANUP Engineering

Functieomschrijving

SCW Systems BV is een snelgroeiende scale-up die technologieën ontwikkelt met een positieve klimaatimpact. Je kunt denken aan technologieën zoals CO2-capturetechnologie en groen gasproductie uit organische rest-stromen. Als Mechanical Engineer - WTB engineer bij SCW Systems BV speel je een cruciale rol binnen onze projecten. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch ontwerp en fungeert als de spil in het web van het projectteam. Je vertaalt ontwerpideeën naar goed werkende systemen die bijdragen aan een duurzamere toekomst. Je kunt jezelf in deze rol ook verder ontwikkelen richting Mechanical Engineer Rotating.Functieomschrijving:

  • Verantwoordelijk voor het mechanisch ontwerp binnen diverse projecten met een focus op CO2-capturetechnologie en groen gasproductie.
  • Fungeren als de spil in het web van het projectteam om ontwerpideeën vast te leggen in CAD-ontwerp en de vertaling naar de praktijk.
  • Uitwerken van ontwerpen in Autocad, Inventor en Plant3D en zorg dragen voor betrouwbare technische documentatie.
  • Uitvoeren van analyses en simulaties met behulp van tools zoals Plant3D en Nastran om prestaties en betrouwbaarheid te waarborgen.
  • Zorgen dat ontwerpen voldoen aan relevante richtlijnen en normen, zoals de PED (Pressure Equipment Directive) en Machine Veiligheid Richtlijn.


Over SCW Systems

In het afgelopen jaar is SCW verdubbeld van 45 naar bijna 90 mensen en we blijven in de aankomende jaren verder groeien met mensen die er dagelijks aan werken om onze ambities te kunnen waarmaken. SCW is hierin aan het uitbreiden naar een bedrijf dat nationaal en internationaal opereert. Onze kernwaarden impact, samenwerking, dringendheid om te handelen en geloof in de realisatie van oplossingen zullen ons daarbij leiden. Als werkgever bieden we niet alleen een goed arbeidsvoorwaardenpakket, maar ook een werkomgeving waarin innovatie en duurzaamheid centraal staan. Jouw rol bij ons draagt bij aan de ontwikkeling van impactvolle oplossingen voor het klimaat en milieu. Bovendien staan we bekend om onze positieve en stimulerende cultuur waarin drive, impact, oplossingsgerichtheid en samenwerking belangrijk zijn. Bij ons staan innovatie, leren en groei op de eerste plaats. 

Vereisten

  • Goede beheersing van AutoCAD en Inventor.
  • Kennis van Plant3D, Vault en Nastran is een pré.
  • HBO werk- en denkniveau in werktuigbouwkunde of een vergelijkbare technische discipline.
  • Pré werken met projectteams.
  • Kennis van de PED (Pressure Equipment Directive) en Machine Veiligheid Richtlijn is een pre.


Als werkgever bieden wij niet alleen een goed arbeidsvoorwaardenpakket, maar ook een werkomgeving waarin innovatie en duurzaamheid centraal staan. Jouw rol bij ons draagt bij aan de ontwikkeling van impactvolle oplossingen voor het klimaat en milieu. Bovendien staan we bekend om onze positieve en stimulerende cultuur waarin drive, impact, oplossingsgerichtheid en samenwerking belangrijk zijn. 


Voel jij een match en wil je samen met ons impact maken? Dan maken we graag tijd vrij om je te ontmoeten tijdens een kop koffie. Solliciteren kan via de sollicitatiebutton of door contact op te nemen met George, Corporate Recruiter bij SCW, via 0617 74 4319 (ook via WhatsApp bereikbaar). We kijken uit naar jouw reactie!

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar