Skip to content

Junior E&I Engineer

Alkmaar, Noord-Holland, NederlandProjects & Engineering GAS

Functieomschrijving

Ben je op zoek naar een startersfunctie als E&I Engineer? Zou je willen bijdragen aan de energietransitie? Dan hebben wij een leuke positie voor je beschikbaar!


Als Junior E&I Engineer bij SCW Systems kan je lekker meeliften met de senior engineer. Zij zullen jou alle kneepjes van het vak leren. We gaan jou zo snel mogelijk opleiden tot een volwaardige E&I Engineer.We hebben een aantal werkzaamheden onder elkaar gezet:

  • E&I ontwerpen vertalen naar een tekening
  • Ondersteunen van de Senior E&I engineer bij de werkvoorbereiding
  • Ondersteunen bij het opstellen van offertes en calculaties
  • Leren en meehelpen met dagelijkse werkzaamheden op de vloer. 

SCW is aan het groeien van een snel opkomende start-up naar een bedrijf dat nationaal en internationaal opereert. Onze kernwaarden impact, samenwerking, dringendheid om te handelen en geloof in de realisatie van oplossingen zullen ons daarbij leiden. Als werkgever bieden we niet alleen een goed arbeidsvoorwaardenpakket, maar ook een werkomgeving waarin innovatie en duurzaamheid centraal staan. Jouw rol bij ons draagt bij aan de ontwikkeling van impactvolle oplossingen voor het klimaat en milieu. Bovendien staan we bekend om onze positieve en stimulerende cultuur waarin drive, impact, oplossingsgerichtheid en samenwerking belangrijk zijn. Bij ons staan innovatie, leren en groei op de eerste plaats.

Vereisten

  • Afgeronde MBO/HBO opleiding (elektrotechniek/mechatronica)
  • Vloeiend in Nederlands en Engels
  • Goede communicatie- en teamworkvaardigheden
  • Enthousiasme over de energietransitie en de wens om bij te dragen aan een duurzamere toekomst.


SCW is een informeel bedrijf. We maken graag tijd vrij om je te ontmoeten tijdens een kop koffie. George, recruiter bij SCW maakt hier graag tijd voor. Makkelijkst is om te solliciteren via de sollicitatiebutton, wij nemen dan contact met jou op. Je ons ook bereiken via de whatsapp-button of via recruitment@scwsystems.com

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar