Skip to content

HRM Stagiaire

Alkmaar, Noord-Holland, NederlandHR

Functieomschrijvingontwikkelt zich de komende jaren van een snel groeiende start-up naar een nationaal en internationaal opererende organisatie. Een cruciale fase waarin we de kernwaarden die ons uniek maken willen borgen. Met jouw expertise kan SCW op korte termijn de stappen maken die nodig zijn om de verder te groeien. Ben je bereid om met ons impact te maken? Dit is wat we van je verwachten:


Als stagiaire op de afdeling HR ga je (mee) werken aan diverse projecten. We zijn momenteel volop bezig met de ontwikkeling van de afdeling. Hierdoor is het voor jou mogelijk om daadwerkelijk een stukje van de organisatie te bouwen. Thema’s waar we mee aan de slag gaan zijn o.a. recruitment, cultuur, employee journey en vitaliteit. Samen met jou gaan we kijken waar we je het beste in kunnen zetten, zodat je jouw stage optimaal benut. Wil je stage lopen bij SCW? Dan is het cruciaal dat je aansluiting hebt met onze kernwaarden. Daarnaast verwachten we een gezonde dosis nieuwsgierigheid.


Over SCW Systems

SCW is aan het groeien van een snel opkomende start-up naar een bedrijf dat nationaal en internationaal opereert. Onze kernwaarden impact, samenwerking, dringendheid om te handelen en geloof in de realisatie van oplossingen zullen ons daarbij leiden. Als werkgever bieden we niet alleen een goed arbeidsvoorwaardenpakket, maar ook een werkomgeving waarin innovatie en duurzaamheid centraal staan. Jouw rol bij ons draagt bij aan de ontwikkeling van impactvolle oplossingen voor het klimaat en milieu. Bovendien staan we bekend om onze positieve en stimulerende cultuur waarin drive, impact, oplossingsgerichtheid en samenwerking belangrijk zijn. Bij ons staan innovatie, leren en groei op de eerste plaats.

Vereisten

  • HBO opleiding
  • Vloeiend in Nederlands en Engels
  • Goede communicatie- en teamworkvaardigheden
  • Enthousiasme over de energietransitie en de wens om bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

SCW is een informeel bedrijf. We maken graag tijd vrij om je te ontmoeten tijdens een kop koffie. George, recruiter bij SCW maakt hier graag tijd voor. Makkelijkst is om te solliciteren via de sollicitatiebutton, wij nemen dan contact met jou op. Je ons ook bereiken via 0617 74 4319, de whatsapp-button of via recruitment@scwsystems.com

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar