Skip to content

HR Officer

Alkmaar, Noord-Holland, Nederland€ 2.600 - € 3.200 per maandHR

Functieomschrijving

SCW is een snelgroeiende scale-up. Ons team ontwikkelt en innoveert technologieën die grote impact maken op het klimaat. Hierdoor vergroten we de bijdrage aan de circulaire energie, waardoor we zorgen voor afkoeling van de aarde. In de aankomende jaren ontwikkelen wij ons naar een nationaal- en internationaal opererende organisatie. Het team Culture & People is bijna een jaar actief binnen SCW. In het afgelopen jaar is SCW verdubbeld van 45 naar bijna 90 mensen en we blijven in de aankomende jaren verder groeien met mensen die er dagelijks aan werken om onze ambities te kunnen waarmaken. De rol als HR Officer is nieuw, hierdoor kun je deze zelf voor een groot gedeelte vormgeven. Naast de HR Officer bestaat het team uit een Corporate Recruiter, Support Medewerker en een Head Culture & People. Wil jij samen met ons team onze kernwaarden verder borgen en stappen maken die nodig zijn om SCW verder te kunnen laten groeien? Ben jij nieuwsgierig, wil jij impact maken en herken jij jezelf in onze kernwaarden? In de rol van HR Officer ben jij het eerste aanspreekpunt voor operationele HR-gerelateerde vragen. Je kunt hierbij denken aan thema's als vitaliteit, verlof, contracten, employer branding, verzuim en communicatie. Samen met jou bekijken we waar jouw talenten het beste tot hun recht komen en bieden we je de mogelijkheid om op termijn verder door te groeien naar een rol als Business Partner van een Business Unit. 

Vereisten

Ben jij bijna klaar met je HBO opleiding in de richting van HR of heb je maximaal 3 jaar gerelateerde werkervaring? Spreek je vloeiend Nederlands, maar kun je jezelf ook goed in het Engels uitdrukken? Vind jij het belangrijk om ownership te hebben en werk je graag binnen een energiek, innovatief en enthousiast team waar je samen groeit en milestones behaald? Dan heb je geweldige match met ons team! 


Als werkgever bieden wij niet alleen een goed arbeidsvoorwaardenpakket, maar ook een werkomgeving waarin innovatie en duurzaamheid centraal staan. Jouw rol bij ons draagt bij aan de ontwikkeling van impactvolle oplossingen voor het klimaat en milieu. Bovendien staan we bekend om onze positieve en stimulerende cultuur waarin drive, impact, oplossingsgerichtheid en samenwerking belangrijk zijn. Alleen met de mensen uit ons team kunnen SCW verder laten groeien, dit zie je in alle HR aspecten terug. Wij geloven dat jouw ontwikkeling en het inzetten op jouw talenten de key is tot de groei en het succes van SCW. 


Voel jij een match en wil je samen met ons impact maken? Dan maken we graag tijd vrij om je te ontmoeten tijdens een kop koffie. Solliciteren kan via de sollicitatiebutton of door contact op te nemen met George, Corporate Recruiter bij SCW, via 0617 74 4319 (ook via WhatsApp bereikbaar). We kijken uit naar jouw reactie!

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar